• [email protected]
  • OBS De Archipel Maldivenweg 45 1339 PL Almere-Buiten
  • Woensdagavond & Zaterdagochtend

Aanmelden

AANMELDEN

Aanmelden Tang Soo Do

Als je je wilt aanmelden voor Tang Soo Do dan kan je hier een inschrijfformulier downloaden.

Betaling van het lesgeld verloopt via een automatisch incasso. Hier kun je de machtiging voor het automatische incasso downloaden.

Gelieve het inschrijfformulier en het incassoformulier in te vullen met BLOKLETTERS en lever de getekende formulieren in bij de leiding. 

Uitnodiging Club Examen

Tang Soo Do examens 10e t/m 4e Kûp (blauw-wit)

De leiding van Shim Kung en de leraren hebben besloten om de Tang Soo Do examens drie keer per jaar te organiseren.

Voor het schooljaar 2020 zullen de Tang Soo Do examens op de volgende zaterdag gehouden worden:

Datum              Starttijd
– 12-12-2020      10.00

Examen deelname alleen op uitnodiging
Jullie worden vooraf uitgenodigd voor deze examens. Een week of vier voor het examen hoor je of je deel mag nemen aan het examen. Tevens ontvang je dan van Sabum Roy een ingevuld examenformulier om je in te schrijven voor het examen. Zorg dan ook dat je alle examenstof uiterlijk 4 weken van tevoren kent en deze zonder twijfel laat zien tijdens de lessen.

Geen uitnodiging betekent dat je nog harder je best moet doen, zodat je voor een volgende keer wel uitgenodigd wordt.

Examengeld
Uiterlijk 1 week voor het examen dien je het ondertekende examenformulier en het examengeld in te leveren bij Sabum Roy of een van de andere leraren. Niet op tijd inleveren van het examenformulier of niet betalen kan betekenen dat je niet met het examen mee kan doen. Wij willen graag op tijd de juiste banden en voldoende plankjes voor de break-testen bestellen.

Inschrijven NTMB/EMTF bond

Het formulier voor het inschrijven bij de NTMB/EMTF bond kan je hier downloaden.

Aangezien de NTMB/EMTF een officieel erkende Bond is en Sportschool Shim Kung officieel geregistreerd staat bij de NTMB/EMTF bond zijn de examens die wij afnemen ook rijkserkend!
Om deze standaard te behouden moeten alle leden ingeschreven staan bij de NTMB/EMTF ( via het Bondspaspoort ) en moeten de leden tevens de 2 emblemen van de NTMB/EMTF zichtbaar op het pak dragen.

Inschrijven evenementen of wedstrijden Tang Soo Do

In de agenda proberen we zoveel mogelijk vermelding te maken van de lopende evenementen of wedstrijden in het Tang Soo Do.

Om iedereen de gelegenheid te bieden zich hier op tijd voor in te schrijven willen we graag dat jullie bij alle wedstrijden/evenementen dit formulier (laten) invullen (door jullie ouders/voogd) en te (laten) ondertekenen.

De betaling voor deze wedstrijden/evenementen dienen contant voldaan te worden en tegelijk bij het inleveren van dit formulier voldaan te worden. (Kosten altijd per onderdeel; €10,- bij wedstrijden. €25,- bij evenementen. Jeugd wedstrijden €5,-) (Uitzonderingen voor directe betaling zijn: Zomerkamp, Europese-, Open Int. en Wereld Kampioenschappen. Reis-, deelname- en verblijfskosten kunnen variëren.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. Let op zonder geldig inschrijf formulier geen deelname!